Bendrovės „Gaschema“ Vilniaus ir Šiaulių padaliniai šiemet mini 15-kos metų jubiliejų. Gimtadienio dieną kolektyvas klientus ir svečius pasitiko su staigmenomis bei dovanomis – tokiu būdu kartu ne tik pasidžiaugta gražia sukaktimi, bet ir padėkota visiems, kurie yra kartu.
 
Ilgus metus Vilniaus padaliniui vadovaujantis Darius Darvydas sako, kad šis laikotarpis įmonei nėra ilgas, o štai joje beveik nuo pat įsikūrimo dirbantys darbuotojai – itin ištikimi ir lojalūs. Ir nors per šiuos metus padaliniui teko susidurti su įvairiais iššūkiais, visus juos padėjo įveikti būtent vieninga komanda.
 
„Per visą šį laikotarpį, 15 metų, mūsų komanda nesikeitė, vos vienas kitas žmogus, kaip ir mūsų ištikimieji klientai. Tas bendrumo jausmas ir ilgametis bendradarbiavimas mums yra labai svarbus. Pats kaip vadovas esu komandos žaidėjas: visi esame lygūs, vienodai svarbūs ir vienas kitam padedame kaip tik galime. Man rūpi, kaip mūsų kolektyve jaučiasi, auga ir tobulėja kiekvienas darbuotojas“, – sako Vilniaus prekybos centro vadovas.
 
Šio jubiliejaus proga D. Darvydas pats sau linki būti su šia komanda dar bent 15 ar dvigubai tiek metų: „Kai kas paklausia, kaip mums sekasi, sakau, kad tik geryn! Juk svarbiausia bendrame mūsų darbe – nusiteikimas“.
 
Nuo pat jo įkūrimo Šiaulių padaliniui vadovaujantis Ernestas Kasiulis sako, kad per šį laikotarpį nueitas išties nemažas kelias – šiuo metu padalinys yra stipriausias dujų tiekėjas Šiaulių regione.
 
„Mūsų sandėliai išaugo 3 kartus, atsinaujinome transportą, o mūsų kolektyvas taip pat išliko beveik nepasikeitęs – mūsų komanda yra kaip šeima, vieni kitus puikiai pažįstame, vertiname ir palaikome. Tai ir yra tvaraus verslo paslaptis“, – įsitikinęs E. Kasiulis.
 
Darkart sveikiname!